Mijn motivatie

Het sluipt er zo gemakkelijk in: tijdens verjaardagen, feestjes en vakantie gedachteloos te veel eten en drinken. Daarnaast kunnen ook allerlei emoties zoals bijvoorbeeld stress, verdriet, onzekerheid, blijdschap, verveling of eenzaamheid een reden zijn om gedachteloos meer te gaan eten. Dit betreft het zogenaamde emotie-eten wat tegenwoordig steeds vaker een oorzaak van overgewicht is. 

 

Voor het bereiken van een gezond gewicht is naast het gezamenlijk maken van een persoonlijk plan, het herpakken van structuur in jouw eetgedrag ook een belangrijk onderdeel van mijn programma. Mijn passie is om jou hierbij te ondersteunen en te begeleiden, want hierdoor ga je weer bewuster leren eten, je  gaat ontdekken wat je valkuilen zijn en hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan zodat je een betere keuze kunt gaan maken tussen "voeden" en "vullen".

 

Ik kan jou de handvatten aanreiken bij elke stap die jij gaat zetten naar een gezondere leefstijl. Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te begeleiden, zodat jij gaat ontdekken waar je nu werkelijk behoefte aan hebt. Je zult zien, dat mijn programma geen dieet is, maar een verantwoorde en veilige verandering naar een gezonde leefstijl, die bij jou past en die jij daardoor makkelijk kunt volhouden.