Contact/Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda
8 maanden geleden

Sinds een aantal maanden word ik begeleid door Jeanet op aanraden van de POH. Ben inmiddels 10 kilo kwijt. Ik ben blij met de coaching van Jeanet, ze staat naast je en geeft veel inzicht in gedrag en ook veel uitleg over voeding. Tevens is ze erg laagdrempelig , waardoor je alles kan bespreken, zonder oordeel. Het voelt niet als het volgen van een dieet. Ik leer keuzes te maken met als gevolg gewichtsverlies.

Corina Janssen
een jaar geleden

Via mijn werk ben ik bij Jeanet terecht gekomen, afvallen was niet nodig maar ik wilde wel graag een verandering in mijn eetpatroon ivm mijn leeftijd en meer bewust worden van wat ik eet. Er zijn zoveel producten die allemaal vinden dat ze het beste zijn. Nu kan ik zelf een goede keuze maken doordat ik dankzij Jeanet de etiketten kan lezen en weet waar ik op moet letten. Daardoor zelfs toch nog wat afgevallen, leuke bijkomstigheid. En ook niet geheel onbelangrijk, Jeanet (heel prettig in de omgang, je voelt je er meteen bij op je gemak) leest jou ook waardoor ze meteen een antwoord heeft op het moment dat je haar vragen stelt. Ze heeft overal een voor jou passend antwoord op, super!

Marga van de wardt
een jaar geleden

Begin dit jaar kwam ik via via bij Jeanet terecht. Ik wilde me graag bewuster worden van mijn voeding en het liefst daarbij natuurlijk ook afvallen. Dat is me beide dankzij de hulp van Jeanet en het sporten bij Living Healthy gelukt.

Mandy den Herder
een jaar geleden

Vanaf het eerste moment had ik gelijk een klik met Jeanet. Niet zo verwonderlijk want Jeanet is een hele toegankelijke en fantastische vrouw. Door de aandacht, dus ook het luisterende oor, de rust die Jeanet over zich heeft en de duidelijke uitleg, heeft zij mij veel geleerd en ben ik toch weer anders gaan kijken naar mijn leef-en eetgewoontes. Heel veel dank Jeanet, TOP !!!!

Marianne van den Top
2 jaar geleden

Wat een positieve ervaring! Jeanet is zeer prettig in de omgang, ze leeft zich in in jouw situatie. Ze kan heel goed luisteren en je bewust maken van waarom je naar het verkeerde voedsel grijpt. Ze leert jou gezonde keuzes maken zonder dat je een dieet moet volgen! Met als resultaat een gezond lijf met een gezond cholesterol! Die 5 kilo eraf is mooi meegenomen!

Mariska Tegelenbosch
3 jaar geleden

In maart 2020 kwam Corona en daarnaast ging mijn lijf in de overgang. Help, wat gebeurt hier! Door het verplichte thuiswerken mistte ik mijn dagelijkse fietsritjes naar mijn werk en onder invloed van hormonale veranderingen werd ik zwaarder. Hier wilde ik mee aan de slag. Jeanet gaf mij inzicht in mijn leef- en eetgewoontes en tips voor aanpassingen. Ik ben minder en anders gaan eten en fiets nu dagelijks in mijn omgeving alsof ik naar mijn werk ga :). In 9 maanden tijd 10 kilo afgevallen. Trots op mijzelf en heel veel dank aan Jeanet!

Geranda Veltman
3 jaar geleden

Door de gesprekken met Jeanet heb ik meer inzicht gekregen over mijn eetgedrag en ben hiermee aan de slag gegaan. Doelen opgesteld waar aan te werken wat bij mij past met onder andere hoe meer verantwoord te gaan eten (en wat nog lekker is ook) en op de langere termijn een blijvend resultaat te behalen en te gaan behouden. Jeanet denkt met je mee en biedt oplossingen en tips aan waar ik echt iets aan heb gehad. Dank je wel lieve TOPPER!!

Judith Jansen
3 jaar geleden

Ze is een fantastische vrouw en coach. ze is en was een fantastische spiegel voor mij. Ze heeft mij anders leren denken in vele opzichten. Vanuit mijn diepste punt van mijn leven heeft ze me in vele punten het positieve laten inzien en mij laten inzien wie ik daadwerkelijk ben.
Zeker de moeite waard, ik zou het iedereen aanraden.

Yvonne Johannesma
3 jaar geleden

Jeanet's begeleiding gaat over mij, over wat ik nodig heb om tot een gezondere levensstijl te komen en dit vol te houden. Vooral in deze coronatijd, waarbij voor mij de valkuilen op de loer liggen, voel ik de daadwerkelijke steun van Jeanet. Door de wijsheid die ze heeft, door echt te luisteren naar wat ik nodig heb en er te zijn wanneer ik het nodig heb. Dank Jeanet!

FK
3 jaar geleden

Jeanet is een prettige en eerlijke coach. Het gaat niet alleen over eten. Maar ook over hoe jij je voelt en wat je denkt. Hierover laat Jeanet je nadenken en geeft ze je inzicht.
Ik heb al hele mooie resultaten geboekt bij haar. En onderweg naar een gezonder gewicht.